Els inicis

Fa uns quants anys ara ja que sóc dissenyadora gràfica. Des de molt al principi em vaig fer autònoma, he anat variant amb diferents tipus de projectes i clients, imatge corporativa, maquetació, disseny web... Sempre amb ganes d'aprendre i actualitzar-me.

Però fa cosa de dos anys necessitava un canvi. Mirar-me des d'una altra perspectiva, ben endins, estant atenta a allò que sentia i cercant allò que em feia vibrar. Ho vaig tenir clar força ràpid, era la PINTURA. Necessitava incorporar aquesta essència de mi als meus projectes. I així neix Arabesc.  

Arabesc és passió per fer allò que m'agrada, és delicadesa per fer-ho a mà. És cuidar cada detall, és escoltar-te i traduir allò que necessites comunicar. El resultat és una identitat única, a mà, a mida, i el millor de tot... que m'ho passo genial! 


Publicació més recent