Ajuda

COM COMPRAR

Per poder fer la seva comanda amb total tranquilitat, li expliquem en 3 senzills passos com fer-ho:

 • 1. Busqui
  Trobi els productes des del menú i les diferents categories o faci servir el cercador per anar directament a la fitxa del producte que necessiti. Hi pot anar per tipus de producte o per col·leccions des de la pàgina principal.
 • 2. Afegeixi
  Afegeixi els seus productes a la cistella de la compra i accedeixi al resum de la comanda des del botó CONFIRMAR.
 • 3. Confirmi
  Revisi els seus productes, empleni la informació que li demanem i segueixi tots els passos fins a confirmar la comanda prement el botó "CONFIRMA LA COMANDA".

Mitjançant la nostra botiga online proporcionem la informació dels nostres productes i les seves característiques amb el màxim rigor i precisió.

PREU D'ENVIAMENT

Despeses de transport per trameses a Espanya (Península):

 • GRATUÏT en compres superiors a 30€ (IVA inclòs) o amb compres locals (Manlleu) que es poden recollir 
 • STANDARD per enviaments amb agència de transport 4,90€

 

CONDICIONS D'ENVIAMENT

Per lliuraments a Espanya (Península i Balears) les comandes es lliuren entre 24/48h en dies hàbils.

Considerem hàbils els dies laborables de dilluns a divendres. Recordi que si realitza la comanda un cap de setmana o festiu no la tramitem fins al següent dia hàbil.

 

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I CANVIS

Disposa de 14 dies hàbils per tornar un producte. Si ha decidit que no el vol pot tornar-lo, però recordi que ha d'estar en perfecte estat i amb el seu embalatge original.

Li retornarem l'import del producte, però no ens fem càrrec de les despeses de transport de la devolució, que aniran pel seu compte.

En cas que el producte li arribi en un estat que no és el que havia demanat, no està en bon estat o hi ha qualsevol problema, posi's en contacte amb nosaltres abans de 14 dies, per telèfon o por correu electrònic, i ho solucionarem quan abans millor.

ATENCIÓ AL CLIENT

Ens pot contactar mitjançant el nostre formulari de contacte o per correu electrònic a info@arabesc.cat i ens posarem en coctacte el més aviat possible. 

SEGURETAT EN ELS PAGAMENTS

Li oferim diferents mètodes de pagament perquè triï el que li resulti més adequat. En qualsevol cas, nosaltres no guardem cap dada bancària, li derivem a la pasarel·la de pagament del nostre banc, que és un espai segur gestionat pel banc.

PROTECCIÓ DE DADES

La informació que li demanem la fem servir únicament per fer-li arribar la comanda, per estadístiques i per la facturació. Podrà modificar o fer canvis en les seves dades personals des del seu compte.

A més, assegurem absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides en la botiga online, i per això hem adoptat mesures de seguretat per evitar la alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, i garantim així la seva integritat i seguretat, especialment les previstes en el Real Decreto 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.